OTVOREN REVITALIZIRANI ROX BENZINSKI SERVIS

17. prosinca 2018.

Tvrtka ROX nedavno je na Slavonskoj aveniji otvorila revitalizirani ROX benzinski servis!

Radi se o suradnji tvrtke ROX i INA Grupe po modelu INA partner, prvoj takvoj suradnji u Hrvatskoj.
INA partner model poslovanja omogućuje ROX benzinskom servisu prodaju isključivo Ininih goriva. Uz ponudu Ininih kvalitetnih goriva Eurodizel i Eurosuper 95,  kupci će na ROX benzinskom servisu moći točiti i Eurodizel Class Plus te Eurosuper 95 Class Plus. Također, u ponudi su dostupni i Inin autoplin te plin u bocama.

ROX benzinski servisi na području Bosne i Hercegovine dugi niz godina posluju po modelu INA partner, a otvaranjem revitalizirang benzinskog servisa u Zagrebu tvrtka ROX ostvarila je ekskluzivnost u poslovanju naftnim derivatima na području Republike Hrvatske.

 

PRVA BRZA E-PUNIONICA

Na ROX benzinskom servisu nalazi se i prva brza punionica za električne automobile na benzinskoj postaji u Hrvatskoj. Prvom brzom e-punionicom na prvoj benzinskoj postaji u Hrvatskoj osigurana je vrhunska usluga punjenja za domaće korisnike električnih vozila, ali i sve veći broj turista koji na odmor u Hrvatskoj dolaze upravo električnim vozilima.

E-punionica postavljena u sklopu ROX benzinske postaje istovremeno može puniti dva automobila, s ukupno tri različita standardna priključka (Chademo 50kW, Combo 50kW i Type2 43kW).

 

Usluga je dostupna 0-24, sedam dana u tjednu te je do daljnjega potpuno besplatna za sve korisnike električnih automobila. Punjenje traje oko 20 minuta, iskustvo korištenja je digitalno, a dostupna je i korisnička podrška putem pozivnog centra Hrvatskog Telekoma, partnera u realizaciji projekta.

„Veliko nam je zadovoljstvo i čast predstaviti prvu brzu e-punionicu za električna vozila na ROX benzinskom servisu u Zagrebu. Kao tvrtka koja više od 25 godina uspješno posluje u distribuciji naftnih derivata u Hrvatskoj i ostatku regije, želimo pružiti primjer i podići svijest o isporuci čišćih pogonskih energenata i usluga. Jako nam je drago da je Hrvatski Telekom u nama prepoznao idealnog partnera za realizaciju ovog važnog projekta. Nadamo se da će revitalizirana ROX benzinska postaja s brzom e-punionicom pružiti primjer i drugim lancima benzinskih postaja i podići svijest o važnosti povećanja električne energije u prometu, kao ekološki najprihvatljivijeg rješenja.“, izjavio je predsjednik Uprave ROX-a g. Ivo Krištić.

 

#ROXHrvatska #pouzdanoizvrsni

Istaknute novosti

DANI ROX-a

U razdoblju od 7. do 10. svibnja, već tradicionalno, unutar naše tvrtke odvijat će se Dani ROX-a! Pozivamo sve poslovne partnere da nam se pridruže u našoj poslovnoj zgradi svakog radnog dana od 9 do 17 sati. Pripremamo prezentacije novih artikala i asortimana, a uz privlačne akcije čekuje Vas i ukusna hrana.   Molimo potvrdite

Više

HERBACIN PROGLAŠEN NAJBOLJIM PROIZVODOM ZA NJEGU TIJELA

U glamuroznom ozračju Cinestar kina u Arena Centru održana je 8. po redu dodjela Cosmo Beauty nagrada koja je okupila najpopularnije kozmetičke brendove na našem tržištu. U više od 20 kategorija i 95 nominiranih proizvoda izdvojio se Herbacin Losion za tijelo koji je odnio nagradu u kategoriji “Njega tijela”. Ponosni smo što je Herbacin linija

Više

ROX-ova HOSTESA NAJLJEPŠA HOSTESA ZAS-a

Fotografi Auto Klub-a s portala Jutarnji.hr obišli su Zagreb Auto Show u potrazi za najljepšom hostesom sajma. Širok izbor ljepotica suzili su na 15 djevojaka koje su fotografirali i čitateljima prepustili izbor najatraktivnije hostese. Gotovo 14 tisuća čitatelja portala glasanjem je odlučilo kako je najljepša i najatraktivnija hostesa Zagreb Auto Show-a Lucija Kosaber, hostesa s ROX-ovog štanda!...

Više