Karijere

Zaposlenici su snaga svake kompanije. Vjerujemo u potencijal, trud, odgovornost, proaktivnost i svoje zaposlenike pažljivo biramo.

Preduvjet za razvoj poslovanja su profesionalni, kreativni i poduzetni zaposlenici. Budući da se danas poslovanje tvrtke ROX vrlo uspješno proseže na cijelu regiju, našim zaposlenicima pružamo mogućnost razvoja karijere u različitim segmentima poslovanja. Nastojimo stvoriti najbolje radno okruženje za vlastitu odgovornost, timski rad i učinkovitost.

Vaš interes za  radna mjesta u ROX Hrvatska možete izraziti prijavom na info@rox.hr. Nakon prijave Vaši će podaci biti u našoj bazi kandidata i mi ćemo Vas kontaktirati za razgovor/testiranje kad se u našoj organizaciji otvore nove mogućnosti zapošljavanja osoba Vašeg profila.

KARIJERE

U bilo kojem trenutku možete nam poslati svoj životopis. Vaši će podaci ostati arhivirani u našoj bazi kandidata. Kada se otvori mogućnost zapošljavanja osoba Vašeg profila kontaktirati ćemo Vas.

STUDENTSKI POSAO

Podržavamo mlade i ambiciozne ljude koji žele steći prva radna iskustva. Za prijavu na studentski posao kontaktirajte nas na info@rox.hr.