TriPollar tehnologija napredna je treća generacija rješenja na temelju radio frekvencije koja učinkovito uljepšava lice i tijelo. TriPollar je postao industrijski standard na profesionalnom tržištu, a  zatim je prilagođen kako bi bio prikladan za kućnu upotrebu.

 

TriPollar STOP je najnapredniji sustav kućne uporabe za zatezanje kože lica i TriPollar POSE je inovacija u oblikovanju tijela. Neinvazivni proizvodi za kućnu upotrebu pružaju klinički dokazane, sigurne i učinkovite tretmane koji daju neposredne i dugoročne rezultate, sve u udobnosti doma.

Proizvodi

TriPollar STOP

TriPollar STOP uređaj za obnavljanje kože lica savršena je klinički dokazana alternativa koja neposredne i dugoročne rezultate na profesionalnoj razini donosi u toplinu vašeg doma. Osnažen najmodernijom TriPollar tehnologijom, TriPollar STOP je uređaj jednostavan za korištenje koji usporava znakove starenja. Povećavajući proizvodnju i dopunu kolagena, TriPollar STOP tretmani smanjuju pojavu bora, a poboljšavaju ukupnu teksturu kože te ju čine mlađom, čvršćom i sjajnijom.

TriPollar POSE

TriPollar POSE, kliničko sredstvo za zatezanje kože, savršena je klinički dokazana alternativa profesionalnim estetskim zahvatima. Omogućujući profesionalne tretmane u kućnoj upotrebi, TriPollar POSE donosi neposredne dugotrajne rezultate na tijelu. Osnažen TriPollar tehnologija, TriPollar POSE jednostavan je uređaj koji smanjuje površinu masnih stanica, opseg tijela, uklanja celulit te kožu čini glatkom, čvršćom i toniranom.

Više u kategoriji