O NAMA

Tvrtka smo koja se uspješno bavi veleprodajom asortimana široke potrošnje. Predani rad i vjera u kvalitetu proizvoda koje nudimo, s vremenom su nam osigurali jedno od vodećih pozicija u regiji.

Naša proizvodnja i distribucija orijentirana je na neprehrambene proizvode, a naš portfolio sastoji se od vodećih svjetskih brendova u svojim područjima. Službeni smo zastupnici za WD-40, WUNDER-BAUM, STP, Armor All, KH-7, Nigrin, Unitec, Fischer, Osram, Telefunken i mnoge druge brendove o kojima više možete saznati upravo ovdje, na našim stranicama.

Na hrvatskom tržištu prisutni smo preko 25 godina, a profesionalno iskustvo koje smo stekli, odnosi s partnerima kojih je svakim danom sve više te detaljno poznavanje i praćenje trendova i potreba tržišta, rezultirali su visokom kvalitetom usluge koje smo u svakom trenutku spremni pružiti, poslovnim uspjesima, ali i brojnim priznanjima struke.

Osim u Republici Hrvatskoj, vrlo uspješno poslujemo u cijeloj regiji, tako da nas možete potražiti i na područjima Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Kosova.

Misija

Biti i ostati snažan i pouzdan poslovni partner svim klijentima te istovremeno krajnjim kupcima ponuditi širok asortiman kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama.

Vizija

Razvijati poslovanje u svim segmentima i osigurati snažnu prisutnost na međunarodnom tržištu u cilju ostvarivanja visoke prepoznatljivosti brend Rox, kao kvalitetnog i pouzdanog veletrgovca.

VELEPRODAJA

Uz predani rad svih zaposlenica i zaposlenika, suvremeno skladište, fleksibilan sustav dostave i aktivan angažman naših prodajnih predstavnika, s ponosom možemo reći da su proizvodi naše tvrtke prisutni diljem jugoistočne Europe, s ozbiljnim planovima za dodatno jačanje ovih pozicija, ali i daljnje širenje. Odlična suradnja sa svim relevantnim nacionalnim i međunarodnim supermarketima, uradi sam centrima i lancima benzinskih postaja te neovisnim lokalnim trgovcima i specijaliziranim kanalima, osigurava stalnu prisutnost i laku dostupnost naših proizvoda do krajnjih kupaca.

NABAVA I PROIZVODNJA

Naš asortiman obuhvaća iznimno široku ponudu s više od pet tisuća proizvoda. Osnove kategorije su: auto kozmetika, auto oprema, biciklizam, igračke, elektronika, alat, kućanstvo, osobna njega, sezonski programi, vrt i hrana. Ovako široka ponuda zahtjeva iznimnu fleksibilnost i prilagodljivost stalnim tržišnim promjenama, praćenje svjetskih i regionalnih trendova, ali i redovne posjete relevantnim internacionalnim sajmovima.

LOGISTIKA I DISTRIBUCIJA

Efikasna logistika i najsuvremeniji način preuzimanja narudžbi koje neprekidno usklađujemo s najnovijim svjetskim standardima, osiguravaju nam isporuku u najkraćem mogućem roku. Dostavu u 4.000 postojećih prodajnih mjesta realiziramo u roku 24 do 48 sati, pri čemu pokrivamo čitav teritorij Republike Hrvatske i Slovenije.

DISTRIBUCIJSKI CENTAR

Naš moderni distribucijski centar od 7.000 metara kvadratnih i 4.000 paletnih mjesta nalazi se u Zagrebu i opskrbljuje prostor cijele Republike Hrvatske i Slovenije. Sveobuhvatna i multifunkcionalna softverska rješenja omogućuju nam integrirano upravljanje isporukom i transportom, kako bi sve narudžbe bile podmirene na vrijeme i na zadovoljstvo naših klijenata.

SHOWROOM

Naša zgrada uprave nalazi se na adresi Slavonska avenija 100, a u sklopu nje smještena je i sala uzoraka površine 700 metara kvadratnih s preko 5.000 različitih proizvoda. Pored redovnog i sezonskog asortimana, ovdje prezentiramo novitete koji su tek u dolasku, akcijske proizvode te proizvode raspoložive za isporuke po posebnim narudžbama klijenata.

POVIJEST

OSNIVANJE

Tvrtka Rox d.o.o. osnovana je u Zagrebu 1992. godine. U početku smo bili usmjereni na prodaju goriva, a asortiman auto opreme i auto kozmetike razvili smo kao prirodan slijed interesa i ponudili ga u maloprodajnim objektima naših benzinskih postaja, a već tada i putem veleprodaje.

1992.

ŠIRENJE DJELATNOSTI

Renomirane inozemne kompanije prepoznale su u nama idealnog partnera za distribuciju svoje robe već na samom početku, tako da smo 1994. godine preuzeli ekskluzivno zastupništvo za poznate njemačke brendove Nigrin, Unitec i Profex.

1994.

BENZINSKA POSTAJA - JUG

U lipnju 1994. godine, na Slavonskoj aveniji u Zagrebu, otvorena je prva Benzinska postaja ROX - Jug.

1994.

WUNDER-BAUM

Tvrtka ROX postaje službeni zastupnik WUNDER-BAUM® proizvoda u Hrvatskoj!

2000.

BENZINSKA POSTAJA - SJEVER

U Zagrebu, na Slavonskoj aveniji, otvorena druga Benzinska postaja ROX - Sjever.

2002.

ARMOR ALL & STP

Tvrtka ROX postaje ekskluzivni zastupnik Armor All i STP proizvoda u Hrvatskoj!

2004.