OTVOREN REVITALIZIRANI ROX BENZINSKI SERVIS

17. prosinca 2018.

Tvrtka ROX nedavno je na Slavonskoj aveniji otvorila revitalizirani ROX benzinski servis!

Radi se o suradnji tvrtke ROX i INA Grupe po modelu INA partner, prvoj takvoj suradnji u Hrvatskoj.
INA partner model poslovanja omogućuje ROX benzinskom servisu prodaju isključivo Ininih goriva. Uz ponudu Ininih kvalitetnih goriva Eurodizel i Eurosuper 95,  kupci će na ROX benzinskom servisu moći točiti i Eurodizel Class Plus te Eurosuper 95 Class Plus. Također, u ponudi su dostupni i Inin autoplin te plin u bocama.

ROX benzinski servisi na području Bosne i Hercegovine dugi niz godina posluju po modelu INA partner, a otvaranjem revitalizirang benzinskog servisa u Zagrebu tvrtka ROX ostvarila je ekskluzivnost u poslovanju naftnim derivatima na području Republike Hrvatske.

 

PRVA BRZA E-PUNIONICA

Na ROX benzinskom servisu nalazi se i prva brza punionica za električne automobile na benzinskoj postaji u Hrvatskoj. Prvom brzom e-punionicom na prvoj benzinskoj postaji u Hrvatskoj osigurana je vrhunska usluga punjenja za domaće korisnike električnih vozila, ali i sve veći broj turista koji na odmor u Hrvatskoj dolaze upravo električnim vozilima.

E-punionica postavljena u sklopu ROX benzinske postaje istovremeno može puniti dva automobila, s ukupno tri različita standardna priključka (Chademo 50kW, Combo 50kW i Type2 43kW).

 

Usluga je dostupna 0-24, sedam dana u tjednu te je do daljnjega potpuno besplatna za sve korisnike električnih automobila. Punjenje traje oko 20 minuta, iskustvo korištenja je digitalno, a dostupna je i korisnička podrška putem pozivnog centra Hrvatskog Telekoma, partnera u realizaciji projekta.

„Veliko nam je zadovoljstvo i čast predstaviti prvu brzu e-punionicu za električna vozila na ROX benzinskom servisu u Zagrebu. Kao tvrtka koja više od 25 godina uspješno posluje u distribuciji naftnih derivata u Hrvatskoj i ostatku regije, želimo pružiti primjer i podići svijest o isporuci čišćih pogonskih energenata i usluga. Jako nam je drago da je Hrvatski Telekom u nama prepoznao idealnog partnera za realizaciju ovog važnog projekta. Nadamo se da će revitalizirana ROX benzinska postaja s brzom e-punionicom pružiti primjer i drugim lancima benzinskih postaja i podići svijest o važnosti povećanja električne energije u prometu, kao ekološki najprihvatljivijeg rješenja.“, izjavio je predsjednik Uprave ROX-a g. Ivo Krištić.

 

#ROXHrvatska #pouzdanoizvrsni

Istaknute novosti

Obavijest o povlačenju proizvoda “Sušilo za kosu” No. 72146 s tržišta

Poštovani kupci, Dobavljač Rox d.o.o., Slavonska avenija 100, 10040 Zagreb s tržišta opoziva artikl FEN ZA KOSU 2200W R-TECH, art.br. ET72146, EAN koda: 3858893721468. Proizvod se opoziva s tržišta zbog utvrđenog nedostatka toplinske zaštite prilikom pregirijavanja uređaja.   Privitak za preuzimanje: opoziv 72146 Ukoliko ste kupili ovaj proizvod molimo Vas da ga ne koristite, ve...

Više

Obavijest o povlačenju proizvoda “Kuhalo za vodu” No. 57831 s tržišta

Poštovani kupci, Dobavljač Rox d.o.o., Slavonska avenija 100, 10040 Zagreb s tržišta opoziva artikl Kuhalo za vodu 1,8 L INOX, 1800 W, art.br. ET57831, EAN koda: 3858890578317. Proizvod se opoziva s tržišta zbog utvrđenog nedostatka koji može dovesti do strujnog udara, te predstavlja potencijalnu opasnost za potrošače ( nedostatak uzemljenja). Model artikla nalazi se na

Više

CLASSPLUS NATOČI – VW UP OSVOJI!

  PRAVILA ROX NAGRADNE IGRE:   Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne osobe (osim zaposlenika tvrtke ROX), za svaku izvršenu kupnju 20 KM ili više, na bilo kojoj benzinskoj pumpi ROX d.o.o. (benzinska pumpa ROX u Orašju, benzinska pumpa ROX u Modriči, benzinska pumpa ROX u Šamcu), pri čemu se ostvaruje pravo na kupon koji treba

Više