WD-40

WD-40 Multi-Use Product danas je jedan od najprepoznatljivijih brendova na svijetu. Smatran, od strane mnogih, kao broj jedan u rješavanju problema u svakom poslu, WD-40® Multi-Use Product danas se koristi u auto industriji, kućanstvima i obrtima stručnjaka širom svijeta.

 

WD-40 prije više od 60 godina predstavila su tri zaposlenika Rocket Chemical Company. U malom laboratoriju u San Diegu, željeli su stvoriti liniju otapala za sprječavanje korozije i odmašćivače za uporabu u zrakoplovnoj industriji.

 

Danas, WD-40 Company, osim poznate žuto-plave limenke, nudi široku paletu proizvoda koji obuhvaćaju specijalno održavanje i čišćenje za industrijske, entuzijastične i kućne korisnike.

Proizvodi

WD-40 Multi-Use Product Original

WD-40 Multi-Use Product Original štiti metal od hrđe i korozije, prodire u zaglavljene dijelove, istiskuje vlagu i podmazuje. Uklanja masnoću, prljavštinu i ostalu nečistoću s površina. Istiskuje vlagu kako bi spriječilo hrđu i isušio električne sustave.

WD-40 Smart Straw

WD-40 Smart Straw štiti metal od hrđe i korozije, prodire u zaglavljene dijelove, istiskuje vlagu i podmazuje. Uklanja masnoću, prljavštinu i ostalu nečistoću s površina. Smart Straw tehnologija omogućuje širok i precizan raspršivač, pružajući fleksibilnost.

WD-40 Bulk Container

WD-40 Bulk Container namijenjen je za profesionalnu upotrebu, kada veličina limenke nije dovoljna. WD-40 svjestan je industrijske upotrebe svojih proizvoda, stoga u svojoj ponudi ima proizvod posebno kreiran za profesionalce.

Više u kategoriji