WD-40 Bike

WD-40 Bike linija ciljano je dizajnirana da se brine o biciklu u svim uvjetima i tijekom cijele godine. Posebna linija WD-40 Bike brenda rezultat je iscrpnih istraživanja i detaljnog razvoj te uske suradnje s biciklističkim stručnjacima. Svi WD-40 Bike proizvodi su testirani u ekstremnim uvjetima te pružaju najbolju performansu u svojoj klasi što objedinjuje snagu i učinkovitost WD-40 Bike linije.

 

Kvaliteta i pouzdanost WD-40 brenda prenesena je i na posebnu WD-40 Bike liniju. Korištenjem WD-40 Bike proizvoda produžuje se vijek trajanja bicikla, a proces djelovanja linije opisuje se u tri koraka – čisti, podmazuje, štiti.

Proizvodi

WD-40 BIKE CLEANER

WD-40 Bike Cleaner brzo rastvara prljavštinu, masti i nečistoće s bicikla. Cleaner odlično djeluje na svim površinama uključujući lakirane dijelove, plastiku, gumu i krom te ostavlja bicikl blistavo čistim.

WD-40 BIKE DEGREASER

WD-40 Bike Degreaser idealan je WD-40 Bike proizvod za odstranjivanje masti, prljavštine, nečistoće i ulja iz svih pokretnih dijelova bicikla, uključujući lanac. WD-40 Bike Degreaser pomaže produžiti životni vijek bicikla te smanjuje vrijeme popravka, a povećava vrijeme uživanja u vožnji.

WD-40 BIKE ALL CONDITIONS LUBE

Biciklisti koji vole vožnju u svim uvjetima zasigurno će obožavati i WD-40 Bike All Conditions Lube. Zahvaljujući korištenju visokokvalitetnog PFTE osigurana je maksimalna lubrikacija i smanjenje trenja i trošenja. WD-40 Bike All Conditions Lube prodire duboko u mehanizam ostavljajući dugotrajni sloj za zaštitu svih pokretnih dijelova od hrđe, omogućujući lakšu i ugodniju vožnju.

WD-40 BIKE WET LUBE

WD-40 Bike Wet Lube idealan je proizvod za bicikliste koji voze po mokrim ili blatnjavim uvjetima. Ulje penetrira duboko u lanac, sprječava hrđu i pruža dugotrajno podmazivanje u ekstremnim uvjetima. WD-40 Bike Wet Lube smanjuje trenje i trošenje te povećava učinkovitost lanca te poboljšava kvalitetu vožnje.

Više u kategoriji