STP

Više od 60 godina i više milja nego bilo tko može izračunati, STP je jedan od najvjerodostojnijih imena u automobilskoj industriji. Ljubitelji automobila, “Do-it-Yourself” osobe i profesionalni natjecatelji oslanjaju se na STP uljne aditive, aditive za gorivo kako bi njihovi limeni ljubimci radili što dulje i održali odličnu performansu.

 

Na STP proizvode ne računaju samo oni koji žele da njihova vozila imaju sjajnu performansu, već oni koji žele da njihovi automobili i izgledaju savršeno sjajno.

Proizvodi

Aditiv za gorivo – Dizel

Posebno formulirano sredstvo za obnavljanje snage, performanse i učinkovitosti motora. Otapa štetne naslage, čisti i regenerira sustav za dovod goriva. Stabilizira isprekidani rad motora u praznom hodu. Smanjuje potrošnju dizela i emisiju ispušnih plinova.

Tretman dizelskih motora protiv smrzavanja

Posebno formulirano sredstvo koje sprječava kristalizaciju i smrzavanje dovoda goriva. Štedi gorivo održavajući usisni sustav čistim i bez taloga. Poboljšava hladno paljenje te smanjuje emisiju ispušnih plinova, koroziju, dimljenje i buku.

Tretman dizelskih motora

Posebno formulirano sredstvo koje održava usisni sustav goriva bez štetnih taloga. Sprječava hrđu i koroziju u sustavu goriva te smanjuje emisiju ispušnih plinova, dima i buke. Štedi gorivo te poboljšava performanse pri hladnom paljenju.

Aditiv za gorivo – benzin

Posebno formulirano sredstvo za obnavljanje snage, performanse i učinkovitosti motora. Čisti i regenerira sustav za dovod goriva. Smanjuje emisiju ispušnih plinova i sprječava zastajkivanje motor

Tretman benzinskih motora

Posebno formulirano sredstvo koje štedi gorivo održavajući usisni sustav goriva bez štetnih taloga. Sprječava hrđu i koroziju u sustavu goriva. Smanjuje emisije ispušnih plinova.

Pjena za čišćenje Tuff Stuff

Pjena za čišćenje idealna je za čišćenje bilo koje perive i obojene površine. Čisti dubinski i izvlači prljavštinu te pomaže u očuvanju originalne boje i izgleda. Koristi se u automobilima i čamcima za vinil, tapecirane površine, otirače, tepihe i krom. U kućanstvu se može koristiti za čišćenje kućanskih aparata, keramike, pločica, obojenih zidova, itd.

Tretman protiv dimljenja

STP Tretman protiv dimljenja posebno je formuliran za uporabu kod benzinskih motora. Korištenjem ovog aditiva stvara se gusti uljni sloj koji popunjava otvore nastale habanjem. Smanjuje dimljenje i buku motora te potrošnju ulja. Štiti od habanja motora.

Čistač klime

Uljni aditiv za dizelske motore

Posebna formula koja tretira motorno ulje posebnom mješavinom, omogućavajući bolji viskozitet ulja te manje habanje motora. Ovaj proizvod namijenjen je za sve vrste dizel motora. Sadrži sastojke koji sprječavaju razrjeđivanje dizela.

Aditiv za mjenjač

STP aditiv za mjenjač produljuje vijek trajanja mjenjača, diferencijala i ostalih zupčastih prijenosa. Djeluje antikorozivno i održava termičku stabilnost. Otklanja buku i škripu mjenjača te olakšava mijenjanje brzina.

Uljni aditiv za benzinske motore

STP uljni aditiv povećava kvalitetu ulja poboljšavajući indeks viskoziteta ulja. Nadopunjava anti-oksidanse te pojačanim aditivima protiv kiselina, štiti motor od štetnih mehaničkih i kemijskih utjecaja. Izgaranje ulja svojim djelovanjem svodi na minimum te smanjuje buku i trenje. Štiti motor od habanja, pojačava podmazivanje i smanjuje dim.

Čistač kompletnog sustava goriva – dizel

STP aditiv za diesel s posebnom snagom čišćenja. Dokazan na cesti i trkalištu, posebno je formuliran za čišćenje i zaštitu cjelokupnog sustava za gorivo radi postizanja najboljih performansi. Štedi gorivo, vraća izgubljenu snagu i ubrzanje, smanjuje emisiju štetnih plinova te smanjuje teško paljenje i oklijevanje motora.

Čistač kompletnog sustava goriva – benzin

STP aditiv za benzin s posebnom snagom čišćenja. Dokazan na cesti i trkalištu, posebno je formuliran za čišćenje i zaštitu cjelokupnog sustava za gorivo radi postizanja najboljih performansi. Štedi gorivo, vraća izgubljenu snagu i ubrzanje, smanjuje emisiju štetnih plinova te smanjuje teško paljenje i oklijevanje motora.

Čistač filtera dizel čestica

Blokirani DPF postaje sve češći problem, posebice kod gradske vožnje prilikom koje je temperatura ispušnih plinova preniska za čišćenje dizel filtera. Pri redovitoj upotrebi STP Diesel Particulate Filter Cleaner pomaže očistiti blokirane filtere dizel čestica, produžiti život DPF-a i motor bez manualnih popravaka i smanjiti emisiju čađi.

Više u kategoriji