KH-7

KH-7 je španjolski brend specijaliziran za čišćenje i održavanje kućanstva. Nudi širok raspon proizvoda za čišćenje kuhinje, kupaonice, namještaja te za uklanjanje mrlja s odjeće.

Brend je razvijen s čvrstom namjerom da ponudi svojim potrošačima i klijentima proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama i koji olakšavaju čišćenje, uvijek osiguravajući i poštivajući i okoliš.

KH-7 je dugogodišnji lider na španjolskom tržištu proizvoda za čišćenje, a to potvrđuje izvanrednim proizvodima koji su rezultat strogih kontrola i provjera.

Proizvodi

KH-7 ODMAŠĆIVAČ

KH-7 Odmašćivač profesionalni je proizvod koji primjenjuje najnapredniju tehnologiju za potpuno, brzo i jednostavno uklanjanje i najtvrdokornije masnoće. Idealan je za čišćenje svih površina na kojima se skupljaju masnoća i nečistoća, uključujući i odjeću. Isprobajte ga: u kuhinji, na roštilju, u mikrovalnoj pećnici, u perilici za pranje posuđa, na vrtnom namještaju, na biciklima, čak i na tenisicama!

KH-7 PROTIV KAMENCA

KH-7 Protiv kamenca namijenjen je za temeljito i jednostavno uklanjanje kamenca, čime se postiže maksimalna čistoća i ušteda vremena. Proizvod se može pohvaliti visokom učinkovitosti u uklanjanju tvrdokornih naslaga kamenca i prljavštine. Vodoodbojni učinak sprječava nastanak naslaga kamenca postižući savršeno sjajne površine, a zahvaljujući efektu osvježivača ostavlja miris čistoće u cijeloj kupaonici. KH-7 Protiv kamenca idealan je za čišćenje svih površina na kojima se skuplja kamenac, poput umivaonika, wc školjki, slavina, tuša, sudopera, pločica, itd.

KH-7 ODSTRANJIVAČ MRLJA I OXY ODSTRANJIVAČ MRLJA

  • KH-7 Odstranjivač mrlja sredstvo je za uklanjanje mrlja na odjeći s enzimima, posebno formulirano za brzo i jednostavno uklanjanje čak i najtvrdokornijih mrlja poput krvi, ulja ili masnoće. Štiti odjeću i dermatološki je testiran. Učinkovito djeluje i na nižim temperaturama pranja. Bez izbjeljivača. Učinkovitost i njega za bijelo i obojano rublje.
   
  • KH-7 OXY odstranjivač mrlja sredstvo je za uklanjanje mrlja na odjeći s posebno razvijenom formulom na bazi kisika koja uklanja mrlje i neutralizira neugodne mirise. Učinkovito uklanja mrlje jakih boja poput mrlja od povrća, vina ili kave. Štiti odjeću i dermatološki je testiran. Učinkovito djeluje i na nižim temperaturama pranja. Bez izbjeljivača. Učinkovitost i njega za bijelo i obojano rublje.

KH-7 SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJU KUPAONICE

KH-7 Višenamjensko sredstvo za čišćenje i dezinfekciju kupaonice pruža najugodniji način čišćenja kupaonice. Uklanja do 99,9% bakterija i virusa. Ostavlja sjajan završni sloj na svim površinama uz osvježavajući miris jabuke i mente koji traje.

KH-7 DRVO-KOŽA

KH-7  sredstvo za DRVO i KOŽU potpuno je i jedinstveno rješenje koje štiti i njeguje namještaj od drva i kože. Prirodna formula na bazi smole i prirodnih voskova. PH neutralno i bez silikona. Čisti površine i odbija prašinu. Daje prirodni sjaj i boju namještaju, bez ostavljanja fleka. Ostavlja dugotrajan miris meda i jasmina.

Više u kategoriji