KH-7

KH-7 je španjolski brend specijaliziran za čiščenje i održavanje kućanstava. Posjeduje širok raspon proizvoda za čišćenje kuhinje, kupaonice, namještaja, staklenih površina i uklanjanja mrlja s odjeće.

 

Brend je razvijen s čvrstom namjerom da ponudi svojim potrošačima i klijentima proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama i koji olakšavaju čišćenje, uvijek osiguravajući i poštivajući i okoliš.

 

KH-7 je dugogodišnji lider na tržištu španjolskih proizvoda za čišćenje, a to potvrđuje izvanrednim proizvodima koji su rezultat strogih kontrola i provjera.

Proizvodi

KH-7 ODMAŠĆIVAČ

KH-7 Odmašćivač profesionalni je proizvod koji primjenjuje najnapredniju tehnologiju za potpuno, brzo i jednostavno uklanjanje i najtvrdokornije masnoće. Idealan za čišćenje kuhinja i svih drugih površina na kojima se skuplja masnoća i tvrdokorna prljavština, uključujući i odjeću. Osim kuhinje može se koristiti i na: podovima, zavjesama, klimama, radijatorima, plastičnim vrtnim namještajem, roštiljima, biciklima, motociklima, tenisicama, itd. Osim klasičnog Odmašćivača, KH-7 predstavlja i Odmašćivač s mirisom limuna.

KH-7 PROTIV KAMENCA

KH-7 Protiv kamenca namijenjen je za temeljito i jednostavno uklanjanje kamenca, čime se postiže maksimalna čistoća i ušteda vremena. Proizvod se može pohvaliti visokom učinkovitosti u uklanjanju tvrdokornih naslaga kamenca i prljavštine. Vodoodbojni učinak sprječava nastanak naslaga kamenca postižući savršeno sjajne površine, a zahvaljujući efektu osvježivača ostavlja miris čistoće u cijeloj kupaonici. KH-7 Protiv kamenca idealan je za čišćenje svih površina na kojima se skuplja kamenac, poput umivaonika, wc školjki, slavina, tuša, sudopera, pločica, itd.

KH-7 ODSTRANJIVAČ MRLJA

KH-7 Odstranjivač mrlja sredstvo je za uklanjanje mrlja na odjeći s enzimima, posebno formulirano za jednostavno odstranjivanje masnoća s odjeće. Svojom primjenom KH-7 Odstranjivač mrlja prije pranja bez ikakvog napora uklanja otporne mrlje i čini savršenu dopunu za deterdžent. Učinkovitost i njega za bijelo i obojano rublje.

KH-7 KUPAONICA

KH-7 Višenamjensko sredstvo za čišćenje kupaonice pruža najugodniji način čišćenja kupaonice. Svojom praktičnom i učinkovitom djelotvornošću kupaonici pruža trajni sjaj i svježi miris zelene jabuke i mente. Nakon korištenja KH-7 Višenamjensko sredstvo za čišćenje kupaonice nije potrebno ispirati.

KH-7 STAKLO

KH-7 Staklo višenamjensko je sredstvo za čišćenje stakla i staklenih površina. Lako, praktično i učinkovito čisti sve staklene površine, pruža trajni sjaj ne ostavljajući tragove. KH-7 Staklo ispunjava dom svježim mirisom crvenog grejpa i sandalovine.

Više u kategoriji