ARMOR ALL

Armor All je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih linija za njegu automobila današnjice. Sve je počelo 1962. godine kada je nastala „čudotvorna formula“ za zaštitu gume, plastike i vinila od UV zraka i ozona.

 

Danas, s više od 50 godina iskustva, Armor All je vodeći proizvođač proizvoda u svjetskoj auto kozmetici.

Proizvodi

Vlažne maramice – sjajne

Set vlažnih maramica za plastične sjajne površine. Samo jednim potezom čiste, daju sjaj i štite površinu. Pružaju zaštitu od UV zraka. Koriste se za plastiku, vinil i gumu. Pakiranje sadrži 20 komada maramica.

Vlažne maramice – sjajne

Set vlažnih maramica za plastične sjajne površine. Samo jednim potezom čiste, daju sjaj i štite površinu. Pružaju zaštitu od UV zraka. Koriste se za plastiku, vinil i gumu. Pakiranje sadrži 30 komada maramica.

Vlažne maramice – mat

Set vlažnih maramica za plastične mat površine. Samo jednim potezom čiste i daju nov izgled cockpitu automobila. Pružaju zaštitu od UV zraka. Koriste se za plastiku i vinil. Pakiranje sadrži 20 komada maramica.

Vlažne maramice – staklo

Set vlažnih maramica za staklene površine. Samo jednim potezom čiste, daju sjaj i štite stakla automobila. Ne ostavljaju tragove čišćenja. Prikladno za zrcala i svjetla. Pakiranje sadrži 20 komada maramica.

Vlažne maramice – staklo

Set vlažnih maramica za staklene površine. Samo jednim potezom čiste, daju sjaj i štite stakla automobila. Ne ostavljaju tragove čišćenja. Prikladno za zrcala i svjetla. Pakiranje sadrži 20 komada maramica.

Vlažne maramice – tekstil

Set vlažnih maramica za sve povšine automobila. Samo jednim potezom čiste i štite materijale u automobilu. Idealne su za tvrdokorne i ugažene nečistoće. Pakiranje sadrži 20 komada maramica.

Vlažne maramice – tekstil

Set vlažnih maramica za sve povšine automobila. Samo jednim potezom čiste i štite materijale u automobilu. Idealne su za tvrdokorne i ugažene nečistoće. Pakiranje sadrži 30 komada maramica.

Vlažne maramice – miris naranče

Set vlažnih maramica s mirisom naranče. Brzo čiste bez ostavljanja masnog sjaja. Sigurno upotrebljive za sve automobilske površine. Pakiranje sadrži 30 komada maramica.

Cockpit Shine – New Car

Armor All Cockpit čisti, daje sjaj i obnavlja boju unutrašnje plastike, vinila i gume. Anti-statička formula sprječava nakupljanje prašine i prljavštine i ostavlja miris novog automobila. Armor All Cockpit siguran je za sve boje plastike, vinila i gume.

Cockpit Shine – Vanilla

Armor All Cockpit Shine čisti, daje sjaj i obnavlja boju unutrašnje plastike, vinila i gume. Anti-statička formula sprječava nakupljanje prašine i prljavštine i ostavlja miris vanilije. Armor All Cockpit siguran je za sve boje plastike, vinila i gume.

Cockpit Shine – Lemon Fresh

Armor All Cockpit čisti, daje sjaj i obnavlja boju unutrašnje plastike, vinila i gume. Anti-statička formula sprječava nakupljanje prašine i prljavštine i ostavlja svježi miris limuna. Armor All Cockpit siguran je za sve boje plastike, vinila i gume.

Protectant – Gloss Finish

Univerzalna formula za čišćenje i zaštitu s visokim sjajem za plastiku, vinil i gumu. Djeluje antistatički i obnavljajućom formulom vraća nov izgled. Štiti od UV zraka, vrućine i ozona, izbljeđivanja i pucanja. Može se koristiti u automobilu, kući ili izvan nje.

Protectant – Semi-Matt Finish

Univerzalna formula za čišćenje i zaštitu s matiranim, prirodnim efektom za plastiku, vinil, gumu i obrađenu kožu. Djeluje antistatički i obnavljajućom formulom vraća nov izgled. Štiti od UV zraka, vrućine i ozona, izbljeđivanja i pucanja. Može se koristiti u automobilu, kući ili izvan nje.

Šampon – Wash&Wax

Čisti boju površine automobila te pruža sjaj i zaštitu bez dodatnog napora. Njegova posebna formula uklanja nečistoće i prljavštinu s površine boje, a vosak štiti površinu od prirodnih štetnih elemenata.

Šampon – Heavy Duty

Dvostruko djelujuća formula ovog proizvoda nudi vrhunsko čišćenje u odnosu na obična pranja. Osigurava lako i efikasno uklanjanje velikih nečistoća. Formula uklanja insekte i kukce, cestovni katran, drvo i ptičji izmet. Razrjeđen s vodom autošampon uklanja nečistoće i prljavštinu.

Pjena za čišćenje i zaštitu guma

Armor All pjena za zaštitu guma unapređuje, štiti i čuva prirodnu ljepotu guma. Osim što ih čisti, pjena gumama vraća prirodan i svježe crn izgled. U samo nekoliko minuta mješavina hranjivih tvari prodire u gume, uklanja tvrdokornu prljavštinu te im donosi duboke i prirodne boje.

Pjena za čišćenje felgi

Posebno formulirana pjena za sigurno i jednostavno uklanjanje prašine od kočenja, cestovne prljavštine, katrana i masnoća. Prodire u teško dokučiva područja u kojima uklanja tvrdokorne mrlje.

Pjena za čišćenje tepiha i sjedala

Gel za kožu pruža neusporedivo najbolje rezultate uz maksimalnu jednostavnost uporabe. Čisti, daje sjaj i ostavlja dugotrajnu zaštitu protiv mrlja i UV zraka. Ne ostavlja masni i ljepljivi sloj te koži vraća prvobitni, prirodni izgled. Preporučljivo upotrijebiti za prtljagu, aktovke, namještaj i ručne torbe.

Gel za kožu

Armor All Gel za kožu bogat je i hidratantni proizvod za čišćenje i održavanje kože u automobilu. Omogućuje jednoliku aplikaciju bez ostavljanja mrlja, s jedinstvenom formulom koja sadrži posebne UV blokatore.

Shield vosak

Zaštitini štit Armor All Shield voska sprječava lijepljenje nečistoća i tvrdokorne prljavštine da na automobil. Jednom nanešen na automobil zaštitni sloj se reaktivira i održava sjaj i zaštitu do deset pranja. Armor All Shield omogućuje lako odstranjivanje nečistoća, tvrdokorne prljavštine, kukaca i smole. Voda lagano klizi s laka i ne ostavlja tragove. Drastično smanjuje vrijeme ispiranja i sušenja pri sljedećim pranjima i bez napora ostavlja blistav sjaj bez mrlja. Može se nanijeti na suncu ili hladnoći i siguran je za sve lakove. Nadmoćna zaštita! Superiorno djelovanje! Još veći sjaj!

Shield za felge

Prašina od kočenja se jednostavno nakuplja, teško ju je oprati i to je proklestvo lijepih i sjajnih felgi od izuma disk kočnica. Nekoliko dana nakon pranja kotači su već prekriveni prašinom. To ne mora biti tako uz revolucionarni Armor All Shield za felge! Shield za felge posebno je formuliran da sprječava kočionu prašinu, nečistoće i tvrdokornu prašinu s felgi automobila. Armor All Shield za felge nanosi se na čiste, suhe kotače. Jednom kad se osuši stvara nevidljivi štit, a felge izgledaju čisto iz pranja u pranje.

Shield za staklo

Armor All Shield za staklo posebno je formuliran za odbijanje kiše, prljavštine i snijega s vašeg vjetrobrana. Revolucionarna formula stvara zaštitnu barijeru te drastično povećava vidljivost posebice tijekom vožnje u kišnim uvjetima.

Više u kategoriji