KORISNI SAVJETI ZA NJEGU RUKU TIJEKOM ZIME

14. studenoga 2018.

Izgled ruku smatra se odrazom dobi. Često pranje ruku, suhi zrak, toplina, hladno i stalno kretanje zadaju velike izazove nježnoj koži. Hladne temperature uklanjaju vlagu iz kože koja je ionako pod velikim stresom. Tijekom hladnijeg vremena ruke često mogu postati suhe, naborane ili ispucane.

 

Nekoliko savjeta za njegu ruku tijekom zime:

 

  • - Kada perete ruke nemojte koristiti agresivne kemikalije
  • - Ruke nemojte prati prečesto
  • - Uvijek ih dobro isušite i nanesite kremu za ruke na njih svaki put nakon što ih operete
  • - Ukoliko se spremate raditi fizički posao s rukama nanesite tanki sloj kreme prije nego započnete. Sloj kreme zaštititi će vaše ruke od vode, prljavštine i boja.

 

 

Kamilica održava i štiti

Među najpopularnijim kremama za ruke u Kanadi, zemlji divljine i izrazito hladne zime, nalaze se Herbacin kreme za njegu kože koje su napokon stigle i u Hrvatsku.

Kreme za ruke na bazi kamilice djeluju posebno intenzivno i učinkovito u suhim i hladnim danima. Čak i zimski sportaši oslanjaju se na ovaj poznati njemački brend proizvoda koji stabiliziraju strukturu kože. Herbacin krema za ruke zaglađuje i hrani ruke uz pomoć ljekovitih svojstava kamilice. Glicerin hidratizira, obnavlja kožu i čini ju primjetno mekšom i glađom, ne ostavljajući masni sloj.

Silikon djeluje kao nevidljiva rukavica te nudi optimalnu obranu od svakodnevnih izvanjskih utjecaja na poslu, kod kuće, u vrtu ili sportu.

 

Pomoć koži dolazi i iznutra

 

Osim izvana, o koži se treba paralelno brinuti i iznutra. Suha zimska koža može upućivati na manjak tekućine u tijelu. Jednako je važno imati uravnoteženu prehranu koja je puna vitamina i piti najmanje dvije litre vode dnevno, ističu stručnjaci. Uz ove korisne savjete, svaka vrsta kože može preživjeti zimu.

 

Pustite prirodu pod svoju kožu uz Herbacin kreme za ruke koje možete potražiti u svim dm prodavaonicama!
Sve informacije o Herbacinu možete saznati OVDJE.

Blog

SEDAM SAVJETA ZA TRETIRANJE SUHE KOŽE ZIMI

Dok, s jedne strane, volimo hladne temperature kako bismo se mazili i priljubili uz svoju voljenu osobu, s druge strane, ne volimo suhu i ispucanu kožu koja dolazi sa zimskim temperaturama. Tijekom zime, hladna temperatura znači manje vlage u zraku. Suhi zimski zrak izvlači vlagu iz kože, a grijanje u unutarnjem prostoru dodatno pogoršava problem...

Više